Home 2

augustus 19, 2014 Uncategorized 0 Comments

Foto's en Video's

Zie wat we allemaal doen!

Voor alle leeftijden

Spelvisie Scouting Nederland

Binnen Scouting streven we er naar een motiverende en veilige omgeving te creëren voor onze jeugdleden. Hier leren ze van jongs af aan op verantwoorde wijze samen te werken, spelen, leren en ontwikkelen. Hierbij gebruiken we de spelvisie die Scouting Nederland hanteert; S.C.O.U.T.S.

Dit element staat voor de normen en waarden (de 'spelregels'), de ceremoniën en het fundament van Scouting.

Scouting Groessen in nummers

Jeugdleden

Jeugdleden

Jaar